Spring Beast Festival 2024

I hjärtat av urban konst och kultur, i pulserande Snösätra, går vi en spännande tid till mötes. I år hyllar vi inte bara den konst, kreativitet och gemenskap som Snösätragränd sett under de senaste 10 åren, utan ser också fram emot en framtid fylld av hopp och kärlek. Temat för 2024 års upplaga av Spring Beast Festival är just Hope and Love, och du är inbjuden att vara en del av denna kreativa explosion.

Spring Beast Festival – Vårens odjur
När: 9-12 maj 2024
Vart: Kulturkvarter Snösätra, Stockholm
T-bana: Rågsved / Högdalen

Evenemanget på Facebook
Snosatra.com/spring-beast-2024/

Söker konstnärer

Spring Beast söker 80 passionerade mural-, graffiti- och street art-konstnärer från hela världen som är intresserade av att dela sin konst och sitt budskap med andra. Detta inför Spring Beast Festival 9-12 maj 2024 i Kulturkvarter Snösätra, Stockholm.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *