Ny utställning med Banksy

Idag tillkännagav Banksy en ny utställning som kommer vara öppen 15 juni till 28 augusti 2023 på Gallery of Modern Art i Glasgow i Skottland, Storbritannien.

Utställningen Cut & Run, 25 yeats of card labour, med gatukonstnären Banksy ska visa hens stenciler skapade under åren 1998 till 2023. Det blir, vad det verkar, en unik möjlighet att se dessa unika original till de legendariska stencilerna vi vant oss att älska. Men man kan aldrig vara helt säker med Banksy, konstnären har ju ställt till med oväntade spektakel tidigare som vi vet 😂😅.

“I’ve kept these stencils hidden away for years, mindful they could be used as evidence in a charge of criminal damage. But that moment seems to have passed, so now I’m exhibiting them in a gallery as works of art. I’m not sure which is the greater crime”

– Banksy

Cutandrun.co.uk

Glasgowlife.org.uk/museums/venues/gallery-of-modern-art-goma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *